Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Silicone bocht verloop 45 graden

Door middel van silicone 45 graden bochtverlopen van Rubbermagazijn kunnen onderdelen met verschillende diameters handig onder een hoek met elkaar verbonden worden. Wij leveren deze verloopstukken in de kleuren mat zwart, glanzend zwart en blauw in meerdere afmetingen, beginnend bij 25 mm naar 16 mm. De verlopen weerstaan temperaturen tot 180C. Door de verstevigende inlagen zijn de bochten drukvast.

101 Producten

Bekijk 100 per pagina

Silcone bochtverlopen voor een strakke vormgeving

Binnen 24 uur in huis

Een bochtverloop ofwel reduceerbocht van 45 graden is ideaal om een pijp- of slangstuk met een grotere diameter optimaal te verbinden met een kleinere diameter in een andere hoek.
De bochtstukken van 45 graden in een verloop uitvoering worden veelal gebruikt in radiator- en koelvloeistof toepassingen. Met hun uitstekende (mechanische) eigenschappen en goede chemische resistenties zijn de speciale reduceerbochten van Rubbermagazijn echter universeel toepasbaar Specifieke technische informatie over onze hoogwaardige silicone bochtverlopen vindt u op de productpagina zelf.

De reduceerbochten hebben een standaard beenlengte van 150 mm per been. De beschikbare diameters lopen van 25/16 mm tot 102/89 mm.

Zoekt u andere afmetingen of onderdelen?
Wij werken er continu aan om ons assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u contact met ons opneemt als u uw gewenste kleur, afmeting of koppelstuk niet kunt vinden in onze e-shop.

Bent u op zoek naar specifieke componenten, zoals bijvoorbeeld andere rechte of kromme reduceerdelen? Ga dan naar onze algemene rubriek silicone slangen. Daar vindt u een overzicht van onze rechte stukken, de overige bochten, speciale verbindingsstukken, verlopen, balgen, flexibele en speciale slangen.


Is de gewenste afmeting er niet bij? In veel gevallen kunt u dan ook voor een iets ruimere diameter kiezen (tot 1 mm bij kleinere diameters en tot 2 mm bij de iets grotere diameters).

Kleur

Binnendiameter

Wanddikte