Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Silicone slangen

Rubberslangen worden steeds vaker vervangen door onze universele silicone slangen. De silicone slangen en speciale verbindingsstukken van Rubbermagazijn zijn extreem duurzaam, uitstekend geschikt voor toepassingen bij hoge temperaturen en door de specifiek aangebrachte versterkingen zeer geschikt voor toepassingen waarbij druk een rol speelt. Daarnaast zien deze silicone producten er ook nog eens fantastisch en kleurrijk uit.

1687 Producten

Bekijk 100 per pagina

Toenemende vraag naar silicone slangen

Silicone slangen veroveren de markt

Daar waar tot voor kort traditionele rubberslangen werden gebruikt, wordt nu steeds vaker gekozen voor de superieure silicone slangen van Rubbermagazijn. Deze slangen presteren niet alleen beter - zeker bij hoge temperaturen en qua drukbestendigheid - ze zien er ook nog eens geweldig uit.

Universeel toepasbaar

Deze ontwikkeling zien wij met name in de automotive sector. Hierbij kunt u denken aan (turbo)motoren in race- en rally auto’s, oldtimers, motors, vrachtwagens, bussen of tractoren, auto tuning, karting en Formule 1.

Maar ook in andere vormen van industrie waar (diesel)motoren, machines of apparaten van belang zijn worden silicone slangen veel en breed toegepast. Enkele voorbeelden hiervan zijn landbouw, baggerindustrie, scheepvaart, luchtvaart, pleziervaart en machine- of apparatenbouw. De goede temperatuurbestendigheid, de flexibiliteit, de duurzaamheid, de prima thermische en elektrisch isolerende eigenschappen van silicone slangen, maken deze bij uitstek geschikt voor compressors, verwarmings-, koel-, lucht- en turbosystemen.

Groot aanbod aan slangen en speciale verbindingsstukken in veel verschillende kleuren.

Rubbermagazijn speelt in op deze trend door het leveren van een breed assortiment aan silicone producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld flexibele en rechte slangen, bochten, verlopen, T-stukken of balgen. Wij streven erna om voor u van al onze silicone slangen en onderdelen steeds de meest gangbare maten in de kleuren blauw, zwart (glanzend en mat), rood, oranje, donker- en lichtgroen op voorraad te houden.

Onze speciale oliebestendige silicone slangen zijn olijfgroen. Hierdoor blijven ze goed herkenbaar. U kunt ze gericht selecteren door de filters silicone oliebestendig aan te zetten.

Daarnaast bieden wij uiteraard ook transparante silicone slangen aan. Transparante silicone slangen komen veel voor in sectoren waar met voedingsmiddelen gewerkt wordt, maar ook in de farmaceutische industrie en in laboratoria.

Meer mogelijkheden

Bent u op zoek naar specifieke kleuren, afwijkende maten of bijzondere uitvoeringen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar PVC-slangen of rubberslangen? Ga dan naar onze rubriek slangen, daar vindt u o.a. waterslangen, zuigslangen, radiatorslangen, olie- en benzineslangen. Ook verkopen wij andere silicone producten zoals silicone schuimplaten of -banden, silicone plaatmaterialen of silicone profielen.

Kwaliteit

Kleur

Lengte

Diameter

Binnendiameter

Wanddikte

Lengte benen