Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

Speelplaatstegel met driehoek

Artikelnummer 31400211
Kleur
Eenheidsprijs 65,00
Afname stuk
Kwaliteit gerecycled rubber
Lengte 500mm
Breedte 500mm
Dikte 45 mm
Vanaf 59,29 / stuk Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 49,00 excl. BTW)
Aantal 65,00
Aantal
stuk
Prijs in euro
Excl. BTW
1-2 65,00
3+ 49,00

Kummo speelplaatstegel met driehoek 50x50x4,5cm

Leuke variant speelplaatstegel voor uw speelplaats

De rode valbrekende speelplaatstegels van Kummo met de blauwe anker afbeelding hebben een afmeting van 50cmx50cm met een dikte van 4,5cm. Deze speciale speelplaatstegels geven uw speeltuin een bijzondere en speelse uitstraling. Het schokabsorberende oppervlak biedt bescherming tegen verwondingen en letsel. De golftextuur aan de onderkant van de speelplaatstegels zorgen voor de afvoer van het overtollig water. Dit voorkomt plasvorming en kinderen kunnen ook direct na een regenbui buitenspelen.

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van rubberen speelplaatstegels de kans op blessures verlaagd. De speelplaatstegels van Kummo zijn uitgebreid getest door middel van de HIC-testprocedures (Head Injury Criterion). De speelplaatstegels voldoen aan de Europese norm EN 1177:2008 die is verbonden aan schokabsorberende oppervlakten. Hierdoor bied Kummo de maximale bescherming voor spelende kinderen. De in rood uitgevoerde speelplaatstegels hebben een veilige valhoogte tot 1,5meter.

Kummo tegels worden geleverd met verbindingspennen die er voor zorgen dat de speelplaatstegels op hun plek blijven en niet ontvreemd kunnen worden. Wij adviseren u de tegels altijd op een betonnen ondervloer te leggen. De reden hiervoor is dat er dan geen kans is dat de tegels scheef komen te liggen waardoor de verbindingspennen kunnen afbreken en er geen egale vloer ontstaat. Wanneer u geen ondervloer heeft op de speelplaatstegels op te plaatsen kunt u Ecoway grindmatten gebruiken. Deze grindmatten vult u op met grind of met zand. Wanneer u dit gedaan heeft egaliseert u de opgevulde grindmatten en vervolgens plaatst u hierop de speelplaatstegels.

Milieuvriendelijk

De speelplaatstegels van Kummo worden vervaardigd uit gerecycled rubber en worden milieuvriendelijk geproduceerd. De speelplaatstegels variëren in dikte waarbij de dikste speelplaatstegels de hoogste veilige valhoogte waarborgen. De Kummo speelplaatstegels hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. De Kummo speelplaatstegels zijn een duurzame oplossing voor uw speeltuin. Duurzaam voor het milieu omdat ze worden vervaardigd van gerecyclede producten maar ook voor uw budget omdat u na het plaatsen van de tegels er jarenlang geen omkijken naar heeft.

Eigenschappen Kummo speelplaatstegels

- De rubber speelplaatstegels voldoen aan de normen en eisen met betrekking tot brandveiligheid. 
- De producten van Kummo worden vervaardigd van 100% gerecyclede producten. 
- De rubberen speeltegels van Kummo zijn milieuvriendelijk en mogen de duurzame keurmerken dragen. 
- De producten zijn van top kwaliteit en een lange levensduur is gegarandeerd. 
- De speelplaatstegels zorgen voor een schokabsorptie waardoor ze beschermen tegen letsel. 
- De speelplaatstegels hebben een geïntegreerd drainage systeem dat zorgt voor de afwatering. 
- De Kummo speelplaatstegels zijn anti slip in zowel natte als droge condities. 
- De schokabsorberende speelplaatstegels zijn slijtvast, weer- en windbestendig.
- Kummo Speelplaatstegels kunnen worden gesneden op maat.
- Efficiënt en makkelijk te plaatsen.
- De speelplaatstegels zijn makkelijk schoon te maken en vergen nagenoeg geen onderhoud.
- De speelplaatstegels kunnen in de winter bestrooid worden met zout om ijsvorming te voorkomen.


Toepassingen

De speelplaatstegels van Kummo zijn toepasbaar op de volgende plekken: 
-
Speelplaatsen 
- Skateparken
- Dagverblijven
- Binnenplaatsen
- Dakterrassen
- Balkons
- Paden en wegen
- Onder klimwanden
- Elke andere situatie waar een schokabsorberende ondergrond voor een veiligere situatie zou zorgen.


Groot assortiment rubber tegels

Naast deze speelplaatstegels voor speelplaatsen biedt rubbermagazijn.nl tevens een groot assortiment aan verschillende speelplaatstegels aan veilige speelplaatsaccessoires. Aangezien er speeltoestellen in alle soorten en maten bestaan, hebben wij een groot aanbod van schokabsorberende oppervlaktetegels voor elke valhoogte. Neem contact met ons op indien u speelplaatstegels met een valhoogte zoekt die niet op de website staan. De speelplaatstegels bestaan uit gerecycled rubber en kunnen dan ook een beetje afgeven. Een alternatief hiervoor zijn EPDM rubber tegels.

Neemt u gerust contact met ons op als u twijfelt welke tegels u het beste kunt gebruiken/aanschaffen, of kijk naar ons complete assortiment van rubber tegels of terras tegels. Lichte afwijking in materiaalkleur is mogelijk.

Speelplaatstegels zijn direct uit voorraad leverbaar

Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
Speelplaatstegel 100x100x6,5cm rood
Eigen Merk
Speelplaatstegel 100x100x4,5cm zwart
Eigen Merk
Speelplaatstegel 50x50x4,5cm donkerblauw
Eigen Merk
Speelplaatstegel 100x100x4,5cm rood
Eigen Merk
Speelplaatstegel met handafdruk
Eigen Merk

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.