Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

Hink-stap-sprong tegels (set 10 st)

Artikelnummer 31400199
Kleur
Eenheidsprijs 399,00
Afname set 10 tegels
Kwaliteit gerecycled rubber
Dikte 45 mm
Vanaf 482,79 / set 10 tegels Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 399,00 excl. BTW)
Aantal 399,00

Kummo hink-stap-sprong tegels (set 10 stuks)

Leuke speelplaatstegels voor uw tuin of speelplaats


De roodbruine speelplaatstegels van Kummo hebben een afmeting van 50cmx50cm met een dikte van 4,5cm. De tegels zijn genummerd met blauwe cijfers van 0 tot 9 en komen in een set van 10 stuks. Deze hink-stap-sprong tegels geven uw rubberen speeltegels een unieke uitstraling. Het schokabsorberende oppervlak biedt bescherming tegen verwondingen en letsel. De golftextuur aan de onderkant van de tegel zorgt voor de afvoer van het overtollig water. Dit voorkomt plasvorming en kinderen kunnen ook direct na een regenbui buitenspelen.

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van rubberen speelplaatstegels de kans op blessures verlaagd. De speelplaatstegels van Kummo zijn uitgebreid getest en voldoen aan de
Europese norm EN 1177:2008. Hierdoor biedt Kummo de maximale bescherming voor spelende kinderen. De in rood uitgevoerde speelplaatstegels hebben een veilige valhoogte tot 1,5 meter. Kummo speelplaatstegels worden geleverd met verbindingspennen die er voor zorgen dat de speelplaatstegels op hun plek blijven en niet ontvreemd kunnen worden.

Mileuvriendelijk


De speelplaatstegels van Kummo worden vervaardigd uit gerecycled rubber en worden milieuvriendelijk geproduceerd. De speelplaatstegels variëren in dikte waarbij de dikste speelplaatstegels de hoogste veilige valhoogte waarborgen. De Kummo tegels hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. De Kummo speelplaatstegels zijn een duurzame oplossing voor uw speeltuin. Duurzaam voor het milieu omdat ze worden vervaardigd van gerecyclede producten maar ook voor uw budget omdat u na het plaatsen van de tegels er jarenlang geen omkijken naar heeft.

Eigenschappen Kummo speelplaatstegels


De rubber speelplaatstegels voldoen aan de normen en eisen met betrekking tot brandveiligheid. 
De producten van Kummo worden vervaardigd van 100% gerecyclede producten. 
De rubberen speeltegels van Kummo zijn milieuvriendelijk geproduceerd en mogen de duurzame keurmerken dragen. 
De producten zijn vervaardigd van rubbergranulaat en bindmiddel va top kwaliteit waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. 
De speelplaatstegels zorgen voor een schokabsorptie waardoor ze dempend werken en beschermen tegen letsel. 
De speelplaatstegels hebben een geïntegreerd drainage systeem dat zorgt voor de afwatering. 
De Kummo speelplaatstegels zijn anti slip in zowel natte als droge condities. 
De schokabsorberende speelplaatstegels zijn slijtvast, weer- en windbestendig. 
Kummo Speelplaatstegels kunnen worden gesneden op maat. 
Efficiënt en makkelijk te plaatsen. 
De speelplaatstegels zijn makkelijk schoon te maken en vergen nagenoeg geen onderhoud. 
De speelplaatstegels kunnen in de winter bestrooid worden met zout om ijsvorming te voorkomen of tegen te gaan.

Toepassingen


De speelplaatstegels van Kummo zijn toepasbaar op de volgende plekken: 
Speelplaatsen 
Skateparken 
Dagverblijven 
Binnenplaatsen  
Paden en wegen 
Onder klimwanden 
Elke andere situatie waar een schokabsorberende ondergrond voor een veiligere situatie zou zorgen.

Groot assortiment rubber tegels


Naast deze speelplaatstegels voor speelplaatsen biedt rubbermagazijn.nl tevens een groot assortiment aan verschillende rubber tegels aan veilige speelplaatsaccessoires. Aangezien er speeltoestellen in alle soorten en maten bestaan, hebben wij een groot aanbod van schokabsorberende oppervlaktetegels voor elke valhoogte. Neem contact met ons op indien u speelplaatstegels met een valhoogte zoekt die niet op de website staan. De speelplaatstegels bestaan uit gerecycled rubber en kunnen dan ook een beetje afgeven. Neemt u gerust contact met ons op als u twijfelt welke tegels u het beste kunt gebruiken/aanschaffen, of kijk naar ons complete assortiment van rubber tegels of terras tegels. Lichte afwijking in materiaalkleur is mogelijk.

Speelplaatstegels zijn direct uit voorraad leverbaar

Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
Speelplaatstegel met anker
Eigen Merk
Vanaf 49,00
Speelplaatstegel 50x50x7cm rood
Eigen Merk
Speelplaatstegel 50x50x7cm grijs
Eigen Merk
Speelplaatstegel 100x100x7,5cm groen
Eigen Merk
Speelplaatstegel met cirkel
Eigen Merk
Vanaf 49,00

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.