Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Speelplaatstegels

De rubber speelplaatstegels van Rubbermagazijn.nl zorgen voor een veilige speelomgeving. De demping van de tegels zorgt ervoor†dat kinderen veilig kunnen spelen.

51 Producten

Bekijk 100 per pagina

Speelplaatstegels

Speelplaatstegels in alle kleuren en maten

Rubbermagazijn.nl biedt speelplaatstegels aan van het merk Kummo. Kummo ontwerpt speelplaatstegels met veiligheid in gedachten. De tegels zijn er in verschillende maten en kleuren en zullen gegarandeerd elke speelplek opfleuren. De speelplaatstegels van kummo hebben een uitstekende drainage en hebben grip in zowel natte als droge condities. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van rubberen producten op speelplaatsen de kans op blessures verlaagd.

De speelplaatstegels van Kummo zijn uitgebreid getest door middel van de HIC-testprocedures (Head Injury Criterion). De tegels voldoen aan de Europese norm EN 1177:2008 die is verbonden aan schokabsorberende oppervlakten. Hierdoor biedt Kummo de maximale bescherming voor spelende kinderen. De tegels hebben een veilige valhoogte tot wel 2,4meter en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De producten van Kummo worden vervaardigd uit gerecycled rubber en worden milieu vriendelijk geproduceerd. De speelplaatstegels variŽren in dikte waarbij de dikste tegels de hoogste veilige valhoogte waarborgen en het meest beschermen tegen blijvend hoofdletsel.

De Kummo tegels hebben nagenoeg geen onderhoud nodig tegel. Ook individuele aanpassingen zitten inbegrepen in ons aanbod. De Kummo tegels zijn een duurzame oplossing voor uw speeltuin. Voor het milieu omdat ze worden vervaardigd van gerecyclede producten maar ook voor uw budget omdat u na het plaatsen van de tegels er jarenlang geen omkijken meer naar heeft.

De speelplaatstegels zijn er in verschillende kleuren, afmetingen en valhoogtes. Er zijn ook tegels met patronen beschikbaar om het speelplezier te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn speelplaatstegels met een afbeelding van vissen, ankers of voetafdrukken. Ook is het mogelijk om speelplaatstegels met hink-stap-sprong patroon te bestellen.

Kleur

Lengte

Breedte

Dikte