Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Grindmatten

De grindmatten van Rubbermagazijn.nl worden toegepast als bodem versteviging van allerlei verschillende ondergronden.

3 Producten

Bekijk 100 per pagina
Ecoway grindmatten 30mm
Vanaf 3,80
Ecoway grindmatten 40mm
Vanaf 17,95
Ecoway grindmatten 50mm
Vanaf 19,25

Grindmatten van Ecoway®

Groot assortiment grindmatten van Ecoway®

In het assortiment van Rubbermagazijn.nl vindt u de honingraatmatten van Ecoway®. De grindmat worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan grondversteviging. De rasters zijn eenvoudig te plaatsen door het geïntegreerde kliksysteem. Wilt u uw paden half verharden dan is Ecoway® dé milieuvriendelijke oplossingen. De matten worden veelal gevuld met grind, split of zand. Door de talloze positieve eigenschappen die onder de producten worden beschreven winnen de matten aan populariteit. De grindmat van Ecoway® zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit gerecycled polyethyleen. De matten van Ecoway® zijn niet alleen op een natuurvriendelijke manier geproduceerd ze zorgen ook voor een duurzame oplossing voor uw grondverharding. De matten zijn onderhoudsvrij en wanneer u er voor kiest om Ecoway® met gras te combineren zorgt dat er voor dat natuurlijke ecosystemen blijven bestaan.

Ecoway® bied matten van twee verschillende dikten per 12 besteld kunnen worden. De plaat van 12 rasters die voor u al aan elkaar zal zijn gekoppeld heeft een afmeting van 1m bij 1,33m. De rasters met een dikte van 40mm een afmeting van 33,3x33,3x4cm kunnen belast worden tot 120.000kg. Bij de rasters van 50 mm zal dit 350.000kg bedragen. Rubbermagazijn.nl adviseert om bij belasting met zwaar gemotoriseerd vervoer voor de extra dikke roosters (50mm) van Ecoway® te kiezen die deze belasting gegarandeerd kunnen doorstaan. De grindmatten zijn per 12 te bestellen, maar ook per pallet voor een speciale palletprijs. Ideaal voor kleine of grote projecten.

Kijk ook eens naar onze andere rubber artikelen zoals onze kliktegels, rubber slangen of trillingsdempers. Deze producten zijn allemaal natuurvriendelijke geproduceerd van gerecycled rubber en gaan lange tijd mee. Kijk gerust eens door ons grote assortiment