Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Rubberen tegels

Rubbermagazijn.nl heeft een groot collectie rubber tegels. Deze tegels en accessoires geven uw terras een leuk uiterlijk en de veiligheid in speeltuinen is gegarandeerd door de valbescherming van de tegels en accessoires.

130 Producten

Bekijk 100 per pagina

Rubberen tegels

Rubbermagazijn.nl heeft een grote collectie rubber tegels. De tegels worden ook wel rubberen stoeptegels genoemd. Deze tegels kunnen een terras een leuk uiterlijk geven of de veiligheid in speeltuinen bevorderen door de gegarandeerde valhoogte. Hoewel beide soorten tegels van rubber zijn gefabriceerd, zit er toch een duidelijk verschil tussen terrastegels en speelplaatstegels.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat een kind iets breekt tijdens het spelen, het grootste verschil zit dan ook in de veerbaarheid van de
speelplaatstegels zodoende zorgen ze ervoor dat blessures voorkomen kunnen worden. De valhoogte is bij speelplaatstegels gegarandeerd en wij bezitten daar alle nodige certificaten voor. Als de valhoogte niet gegarandeerd hoeft te worden dat zijn onze terrastegels een prima en goedkoper alternatief. De rubber tegels hebben geen geļntegreerde pennen, worden tegen elkaar aangelegd en blijven door hun gewicht goed liggen.

Beide soorten tegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, wij adviseren de tegels met enige regelmaat schoon te maken, dat bevordert de levensduur van de tegels. Verder zijn ze op maat te snijden met een Stanley mes of (decoupeer)zaag en aan te passen op de omtrek van uw (speel)tuin. De tegels vormen een duurzame oplossing voor uw tuin of terras.

Materiaal

Kwaliteit

Kleur

Lengte

Breedte

Dikte