Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Raamloopprofielen

De raamloopprofielen van Rubbermagazijn.nl worden veelvuldig ingezet in de isolatie branche. Het raamprofiel heeft een isolerende en beschermende functie en zijn universeel toepasbaar.

11 Producten

Bekijk 100 per pagina

Raamprofielen

Isoleren wordt steeds belangrijker

De raamprofielen van rubbermagazijn zijn universeel toepasbaar. Uiteraard wordt het veelvuldig ingezet in de isolatie branche. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om ramen te isoleren, iets wat steeds belangrijker wordt met oog op energie besparing. Het raamprofiel heeft een isolerende en beschermende functie.

Wij hebben rubber profielen in verschillende soorten kwaliteiten die allemaal te vinden zijn in deze
overzichtelijke brochure. Deze is erg gemakkelijk te downloaden als pdf en geeft u een overzichtelijke lijst van al onze rubber profielen inclusief artikelnummer, graden shore en de lengte.

Deze rubber profielen zijn gemaakt van volrubber of mosrubber en zijn van EPDM kwaliteit. Doordat ze EPDM kwaliteit zijn, is het rubber uitstekend UV- en ozonbestendig en niet onderhevig aan extreme weersomstandigheden. Daarnaast beschikt het over een hoge elasticiteit wat het rubber uitstekend bestand maakt tegen scheuren en perforaties. Het gaat hierdoor erg lang mee en is daarom uitermate geschikt voor vele doeleinden.

Neem ook eens een kijkje naar ons aanbod aan volrubber
t-profielen, kraalprofielen of klemprofielen. Deze duurzame profielen zijn allemaal natuurvriendelijke geproduceerd. Kunt u uw profiel niet vinden in de brochure of op de website? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar service@rubbermagazijn.nl met uw wensen, en wellicht kunnen wij u dan alsnog helpen.