Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Kantafwerkprofielen

PVC kantafwerkprofielen van Rubbermagazijn zijn geschikt als afwerking van scherpe randen enkanten. Door de specifieke vorm en door gebruik te maken van een dunne metaalversterking alsmedeinwendig aangebrachte lipjes, wordteen stevige klemming verkregen. De montage is eenvoudig. Verkrijgbaar in vele kleuren en in een groot aantal afmetingen.Klembereiken tot en met 12 mm zijn mogelijk.

71 Producten

Bekijk 100 per pagina

PVC kantafwerkprofielen

Als mooie afwerking van scherpe randen of kanten ensierlijsten.

Onze universelePVC kantafwerkprofielen zijn zeer veelzijdig toepasbaar en biedenna het aanbrengen maximale bescherming en veiligheid. De u-vormige profielen zijnbij uitstek geschikt als afwerking van scherpe randen of kanten, van hout, kunststof, glas en metaal.PVC is duurzaam,gaat lang meeisuitermate breedin te zetten voor vele doeleinden. Vooraanvullende informatie en technische gegevens overonze artikelen klikt u op het gewenste product.

Ons assortiment profielen is zeer groot. Neemt u daarom ook eens een kijkjebij ons aanbod aan volrubber carrosserie profielen, kraalprofielen,rubberprofielen, stootprofielen, slangprofielen, etc etc.

Rubbermagazijn brochuresdownloaden?

Wee hebben een overzichtelijkecatalogus met al onze profielen beschikbaar. Hierin treft u informatie over ale onze profielen. Klik hier voor het downloaden vandeze of een van onze andere catalogi.