Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Hoekprofielen

Rubbermagazijn.nl heeft een uitgebreid assortiment hoekprofielen. Hoekprofielen beschikken over een hoge elasticiteit, dat het rubber uitstekend bestand maakt tegen scheuren en perforaties.

28 Producten

Bekijk 100 per pagina

Hoekprofielen

Voor elke hoek een profiel

Hoekprofielen zijn erg veelzijdig, in meerdere opzichten. Het kent vele toepassingen maar wordt voornamelijk gebruikt in de metaal industrie, botenbouw en carrosseriebouw ter bescherming van hoeken of als afwerkprofiel en is tevens gecategoriseerd als stootprofiel.

Vaak zijn de hoekprofielen gemaakt van mos of volrubber en zijn van EPDM kwaliteit. Deze soort rubber is uitstekend UV- en ozonbestendig en niet onderhevig aan extreme weersomstandigheden. Daarnaast beschikt het over een hoge elasticiteit wat het rubber uitstekend bestand maakt tegen scheuren en perforaties. Het gaat hierdoor erg lang mee en is daarom uitermate geschikt voor vele doeleinden.

U kunt ook een kijkje nemen door onze uitgebreide brochure met rubber profielen. Die kunt u hier downloaden als pdf. In deze overzichtelijke brochure vindt u het gehele assortiment aan rubber profielen die allemaal direct uit voorraad leverbaar zijn. Bij elk profiel staat het artikelnummer, de graden shore en de lengte van het profiel voor extra bestelgemak.

Zoals u kunt zien is ons assortiment rubberprofielen zeer groot. Neem daarom ook eens een kijkje naar ons aanbod aan volrubber t-profielen, kraalprofielen of bijvoorbeeld de klemprofielen. Zit uw profiel er niet tussen? Laat dit dan weten door een e-mail te sturen naar service@rubbermagazijn.nl met uw wensen en wellicht kunnen wij u alsnog helpen.

Materiaal

Kleur

Breedte

Dikte

Hardheid