Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Stalmatten

De stalmatten van Rubbermagazijn.nl zijn speciaal voor paarden en ander vee ontwikkeld. De rubbermatten zijn niet alleen gemaakt voor zware belasting, maar zijn ook uiterst duurzaam en zorgen voor voldoende comfort voor de dieren als ze in de stal staan of als ze vervoerd worden.

17 Producten

Bekijk 100 per pagina

Stalmatten

Robuust en comfort voor al het vee

Rubbermagazijn.nlbied verschillende stalmatten aan. Of u nou grindmatten, stalmatten of laadklepmatten zoekt, bij ons kunt u het zeker vinden.

Onze stalmatten zorgen voor meer comfort en grip voor paarden, en zijn bijzonder duurzaam en slijtvast. Ze zijn relatief dik en speciaal vervaardigd voor zware belasting. De paardenmatten zijn eenvoudig neer te leggen en onderhoudsvriendelijk. De rubbermatten zorgen ervoor dat het vee minder snel blessures oploopt en zorgen voor extra isolatie in de koude winterdagen. Ook zijn de matten urine en waterdoorlatend. Ze dempen daarbij ook nog eens lawaai.

Neemtu de tijd om het assortiment door te kijken. Is dit niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze rubber matten of rubber platen, die wij in verschillende kwaliteiten hebben. Mocht u nog andere vragen hebben, dan zullen de medewerkers van de klantenservice al uw vragen beantwoorden.

Kwaliteit

Kleur

Lengte

Breedte

Dikte