Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

Combi diamant 5mm (breedte 90cm)

Artikelnummer 30145090
Kleur
Eenheidsprijs 0,00
Afname per meter
Kwaliteit SBR
Hardheid 65 Shore
Breedte 900mm
Dikte 5 mm
Vanaf 11,86 / per meter Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 9,80 excl. BTW)
Aantal 0,00
Aantal
per meter
Prijs in euro
Excl. BTW
1-4 25,00
5-9 18,00
10-49 14,00
50-99 11,00
100+ 9,80

Combi diamant 5mm zwart

Afname per meter / maximale rollengte = 10 meter

Een combi diamant wordt direct herkend door zijn karakteristieke patroon en helder oppervlak. De glans op de mat helpt om de hoge kwaliteit van de vloer te benadrukken. Het geribbelde oppervlak biedt extra grip, deze geribbelde vloer wordt daarom gebruikt als antislipmat waar de bescherming en veiligheid van het grootste belang zijn.
De toepassingen van een combi diamant zijn zeer uiteenlopend, hieronder een opsomming:
- Combi diamantloper in winkels
- Combi diamantloper in kantoren
- Combi diamantloper op trappen
- Combi diamantloper in gangen en ingangen
- Combi diamantloper in terminals van vliegvelden
- Combi diamantloper in bibliotheken of openbare ruimten
- Combi diamantloper in bussen
- Combi diamantloper op concert podia
- Combi diamantloper op bouwplaatsen

Het is ook mogelijk om uw product(en) bij ons af te halen in Zoetermeer. Deze mogelijkheid kan u kiezen in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat het product klaar staat.

Overig
Naast deze loper biedt rubbermagazijn.nl tevens rubbervloeren, rubbermatten en verschillende soorten pakkingmaterialen. Benieuwd welke rubberlopers wij nog meer in ons assortiment hebben? Klik dan hier.

Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
Fijnribloper VDE 30kv 3mm (100cm)
Eigen Merk
Fijnribloper 3mm (breedte 200cm)
Eigen Merk
Rijstmat 3mm (breedte 140cm)
Eigen Merk
Fijnribloper 3mm (breedte 120cm)
Eigen Merk
Dektop 3mm (breedte 100cm)
Eigen Merk
Vanaf 16,00

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.