Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

Breedribloper 6mm (breedte 100cm)

Artikelnummer 30120101
Kleur
Eenheidsprijs 0,00
Afname per meter
Kwaliteit SBR
Hardheid 65 Shore
Breedte 1000mm
Dikte 6 mm
Vanaf 13,31 / per meter Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 11,00 excl. BTW)
Aantal 0,00
Aantal
per meter
Prijs in euro
Excl. BTW
1-2 28,00
3-4 22,00
5-9 18,00
10-29 16,00
30-49 14,00
50-99 12,00
100+ 11,00

Breedribloper 6mm 1mtr. breed

Afname per meter / maximale rollengte = 10 meter

 

Productinformatie rubber loper

De breedribloper wordt veelal toegepast als vloer voor laadruimten in bestelwagens, paardenwagens of als vloer in bijvoorbeeld bussen in en trams. Daarnaast kan de rubber loper dienen als anti-vermoeidsheidsmat in de buurt van machines. De antislipmat is extra functioneel doordat de rubber loper los gelegd kan worden. Door de brede ribbels is de breedribloper eenvoudig te reinigen. Het geribbelde oppervalk biedt extra grip bij toepassingen waar vuil en vocht heerst. Deze geribbelde vloer van rubber lopers wordt gebruikt als antislipmat en waar de bescherming en veiligheid van het grootste belang zijn.

Toepassingen breedribloper

De toepassingen van een rubber loper zijn zeer uiteenlopend. Breedriblopers zijn te gebruiken in de volgende situaties: winkels, kantoren, trappen, gangen, terminals, bibliotheken, openbare ruimte, vissersboten (Impa 511094-511095-511084) , trailers, bouwplaatsen, carrosseriebouw. 

Overig

Uw bestelling laten bezorgen of afhalen:
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen in Zoetermeer of Nuenen. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat het product klaar staat.

Naast deze breedribloper biedt rubbermagazijn.nl tevens rubbervloerencelrubber en evaschuimen en verschillende soorten pakkingmaterialen. Heeft u niet de rubberloper gevonden die u zocht? Neem dan een kijkje bij onze rubberlopers of bij ons complete overzicht rubber matten.

Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
Diamantloper 3mm (breedte 100cm) zwart
Eigen Merk
Combirib 3mm (breedte 100cm)
Eigen Merk
Supergrip 3mm (breedte 160cm)
Eigen Merk
Mohawk loper 5mm (breedte 160cm)
Eigen Merk

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.