Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Rubberlopers extra zwaar

Rubbermagazijn.nl biedt u ook extra zware rubberloper aan. Deze lopers zijn bruikbaar waar extra veiligheid nodig is of bij zware toepassingen.

9 Producten

Bekijk 100 per pagina

Rubberlopers extra zwaar

Extra grip voor zware ladingen met de rubberlopers extra zwaar

Rubbermagazijn.nl biedt ook rubberlopers voor bestelbusjes met zware ladingen. In drukke bussen en trams is het vaak beter om een dikkere rubberloper te plaatsen om slijtage tegen te gaan en de veiligheid te vergroten. Deze zogenaamde rubberlopers extra zwaar hebben wij met verschillende motieven. Zo hebben wij rubberlopers extra zwaar met hamerslag profiel of bijvoorbeeld met vierkante nop profiel. Beide soorten rubberlopers zijn gemakkelijk schoon te maken en op maat te snijden. Ze worden hierdoor ook vaak teruggevonden in paardentrailers of op in de scheepsvaart waar grip van extra groot belang is.

Net als bij rubberlopers extra zwaar is bescherming en veiligheid ook bij de andere rubber matten zoals de paardenmatten, ook wel stalmatten genoemd, of de fitnessvloeren van het hoogste belang. Waar u ook een rubberloper voor nodig heeft, er staat gegarandeerd iets tussen het aanbod dat u goed kunt gebruiken.