Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Rubber matten

De rubbermatten zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor zijn ze bruikbaar als ondergrond voor verschillende doeleinden, zoals in stallen, trailers en werkplaatsen.

67 Producten

Bekijk 100 per pagina

Rubbermatten

De veelzijdige rubbermatten

Rubber matten zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor zijn ze bruikbaar als ondergrond voor verschillende doeleinden. Zo worden ze vaak gebruikt in de agrarische sector in oa stallen, trailers of bijvoorbeeld werkplaatsen.

Indien u van plan bent de ondergronden in stallen te vernieuwen of nieuw aan te leggen dan is het verstandig om rekening te houden met het comfort van de dieren. Rubber matten voelen relatief zacht aan de poten van de dieren wat het een stuk comfortabeler maakt dan bijvoorbeeld beton. Het leggen van rubber stalmatten zorgt niet alleen voor meer comfort en grip voor de dieren, ze zijn ook eenvoudig te leggen en schoon te spuiten. De zachte rubber paardenmatten, ook wel stalmatten genoemd, zorgen voor een kleinere kans op blessures voor uw bijv. paard en meer warmte in de stal dankzij de goede isolerende werking van het materiaal.

Naast de varianten van rubbermatten bied Rubbermagazijn ook PVC kliktegels, Rubber tegels.

Kleur

Lengte

Breedte

Dikte