Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

Asfaltlook 10mm (breedte 150cm)

Artikelnummer 34101500
Kleur
Eenheidsprijs 0,00
Afname per meter
Kwaliteit SBR
Breedte 1500mm
Dikte 10 mm
Vanaf 24,81 / per meter Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 20,50 excl. BTW)
Aantal 0,00
Aantal
per meter
Prijs in euro
Excl. BTW
1-4 45,00
5-9 34,00
10-49 26,00
50-99 22,00
100+ 20,50

Asfaltlook rubber vloeren - 10mm (1,5mtr breed) 

Afname per meter / maximale rollengte = 10 meter

 

Productinformatie

Asfaltlook rubber vloeren lijken sterk op recyfloor maar de verschillen zijn groot. Asfaltlook rubber vloeren hebben een donkere tint (zwarter) dan recyfloor en dat heeft te maken met het feit dat het minder gerecycled materiaal in zit. Dat maakt de rubber vloer sterker en robuuster dan recyfloor.
Asfaltlook rubber vloeren kan als tijdelijke vloer gebruikt worden en toepassingen zijn te vinden waar trillingen opgevangen moeten worden of ter isolatie van geluid. Asfaltlook rubber vloeren kan gebruikt worden als onderlaag onder vloeren, laminaten, tapijt en keramische tegels. Door het gebruik van deze rubber vloeren onder een linoleum of pvc vloertegels zorgt u er voor dat lawaai en trillingen worden opgevangen, wel zo fijn voor de buren! Asfaltlook rubber vloeren kan gelegd worden met of zonder lijm, afhankelijk van de toepassingen en behoeften. Bij twijfel, altijd contact met ons opnemen. Kortom, Asfaltlook rubber vloeren hebben zeer uiteenlopende toepassingen.

Toepassingen van Asfaltlook rubber vloeren:

De asfaltlook rubber vloeren worden veel gebruikt als coating voor beursstands, kiosken, etalages en showrooms. De Asfaltlook rubber vloeren wordt tevens gebruikt om trillingen van machines, lift motoren, pompen, ventilatiesystemen op te vangen.

Eigenschappen van Asfaltlook rubber vloeren:

- Absorbeert geluid en werkt isolerend
- Gemakkelijk te installeren en eenvoudig te snijden
- Uitstekend loopcomfort
- Thermische isolatie eigenschappen
- Duurzaam product, het bestaat volledig uit gerecycled rubber

Overig:
Naast deze ondervloer biedt rubbermagazijn.nl tevens rubberlopers, tegeldragers en andere rubber matten. Wij hebben dit product in verschillende formaten en diktes. Klik hier om het volledige assortiment rubbervloeren te bekijken.

Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
Tecflex Ultrafloor 8mm (15x1,5m) zwart/rood
Eigen Merk
Tecflex Ultrafloor 8mm (15x1,5m) zwart/paars
Eigen Merk
Tecflex Ultrafloor 6mm (20x1,5m) zwart/grijs
Eigen Merk
Tecflex Ultrafloor 6mm (20x1,5m) zwart/rood
Eigen Merk
Recyflooring 5mm (breedte 150cm)
Eigen Merk

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.