Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Granulaat op rol

Rubbermagazijn.nl levert rubber granulaat vloeren in verschillende breedtes, diktes en met of zonder gekleurde spikkels. Het materiaal heeft esthetisch gezien een mooi en uniek uiterlijk en is eenvoudig te snijden. Granulaat rubber is vervaardigd op basis van gerecycled rubber en is prima toepasbaar als geluiddempende onderlaag.

26 Producten

Bekijk 100 per pagina

Granulaat op rol

Gemakkelijk te leggen granulaat op rol geschikt voor vele toepassingen

Granulaat op rol wordt gebruikt voor vele toepassingen. Asfaltlook of recyflooring is gemaakt van gerecycled rubber en daarmee een duurzame oplossing. De granulaat rubber rollen kunnen onder vloeren zoals laminaat, tapijt of keramische vloeren gelegd worden om de demping van geluid te verbeteren, trillingen op te vangen of als anti-sliblaag dienen. Daarnaast kunnen deze vloeren ook gebruikt worden als tijdelijke vloer. Granulaat op rol hebben wij in verschillende breedtes, diktes en granulaat spikkels. Wij hebben recyflooring, ultraflooring en rollen met asfaltlook in ons assortiment. Deze soort rubber rollen kunt u zelf snijden in het gewenste formaat.

Wij hebben het grootste technisch rubber assortiment van de Benelux, hier moet u wel iets vinden dat past bij uw behoeften! Wie weet vindt u nog wel iets wat u kunt gebruiken in ons assortiment aan slangen of profielen.