Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Drempelhulpen

Rubbermagazijn levert oprijplaten en drempelhulpen in verschillende hoogtes. De massieve drempelhulpen zijn voorzien van afgeschuinde zijkanten met ronde hoeken waardoor deze veilig aan 3 zijden op te rijden zijn. Onze stevige oprijplaten kunnen eenvoudig naast elkaar gelegd worden doordat hun zijkanten recht afgesneden zijn. Daarmee zijn ze zeer geschikt voor extra brede entrees.

8 Producten

Bekijk 100 per pagina

Rubber drempelhulpen met ronde oprijdbare zijkanten

Uniek, veilig en multifunctioneel

De robuuste en veelzijdig toepasbare massief rubber drempelhulpen van Rubbermagazijn zijn aan 3 zijden op te rijden of te betreden. Het unieke design voorziet in afgeschuinde zijden en ronde hoeken. Ook de hellingshoek van de producten is zodanig afgestemd dat de toegankelijkheid eenvoudig is.

Onze drempelhulpen of rubber hellingbanen zijn uiterst stabiel en blijven door de massieve uitvoering goed op zijn plaats liggen. Het betreden van bijvoorbeeld uw woning of appartement middels een rollator, rolstoel of scootmobiel is dan ook veilig en vertrouwd. Maar ook als u veelvuldig met bijvoorbeeld steekwagens of kruiwagens die lastige drempel over moet, kunnen onze drempelhulpen uitkomst bieden.

Onze drempelhulpen bestaan voor 80% uit gerecycled rubber en kunnen zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast gedurende alle perioden van het jaar. Onze producten zijn esthetisch fraai vormgegeven, geluiddempend en kwalitatief hoogwaardig. Ook de duurzaamheid en slijtvastheid zijn uitstekend te noemen.

Onze oprijplaten zijn voorzien van een oppervlak met ribbels hetgeen de veiligheid en antislip werking verhoogd.

De producten zijn geschikt voor vele soorten ondergronden zoals, beton, hout, plavuizen, marmer, straattegels en asfalt. De drempelhulpen zijn eenvoudig en gemakkelijk te reinigen met bijvoorbeeld water en een schoonmaak middel.

Een aantal toepassingen:

Portieken
Galerijen
Drempels
Verhogingen en obstakels
Deuren en overgangen
Opritten
Balustrades
Woningen en winkels
Openbare gebouwen
Evenementen