Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Automatten

De rubber automatten zijn slijtvast, functioneel en duurzaam. Bovendien zijn de automatten pasklaar en kunnen dus direct in de auto gelegd worden.

101 Producten

Bekijk 100 per pagina

Automatten

Rubber automatten voor alle merken

Rubbermagazijn.nl heeft een uitgebreid assortiment rubber automatten. Deze rubberen automatten zijn speciaal bedoeld voor de passagiersplekken. Een rubber automat van Rubbermagazijn.nl is een functionele en duurzame oplossing. De automatten hebben een versterkte hakplaat om slijtage te voorkomen. Daarnaast hebben de matten hoge randen om al het vuil op de matten houden en de rest van de auto schoon te houden. Het bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de matten niet kunnen gaan glijden.

Er hoeft niets te worden gesneden aan de automatten, alle rubber matten zijn pasklaar en kunnen meteen in uw auto gelegd worden. Op onze website vindt u een overzicht van al onze automatten van de meest gangbare merken en modellen. Naast automatten heeft Rubbermagazijn.nl nog een uitgebreide collectie rubber producten zoals rubber matten, rubber profielen en rubberen tegels.