Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Antivermoeidheidsmatten

De antivermoeidheidsmatten van Rubbermagazijn zijn bij uitstek geschikt voor werkplekken waar langdurig op één plaats wordt gestaan. De matten zijn anti-slip, anti-vermoeidheid en werken schok- en geluiddempend. De afgeschuinde randen zorgen voor extra veiligheid door struikelen tegen te gaan.

13 Producten

Bekijk 100 per pagina

Antivermoeidheidsmatten

Veiligheid op de werkvloer

Voor werkplekken waar veel of langdurig op één plek wordt gestaan, zijn de werkplaatsmatten van Rubbermagazijn een ideale oplossing. De matten werken schokdempend, waardoor vermoeidheid wordt tegengegaan. Door de verende werking verminderen de matten bovendien de druk op rug, voeten en benen.

Alle werkplaatsmatten van Rubbermagazijn zijn aan de bovenzijde voorzien van een anti-slip profiel. Daarnaast zijn ze standaard voorzien van afgeschuinde randen rondom, om struikelen te voorkomen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de matten bijdragen aan extra veiligheid op de werkvloer.

Toepassingen van antivermoeidheidsmatten:

- Montage-werkplaatsen

- Productie- en verpakkingswerkplaatsen

- Achter de lopende band

- Bij machines

- Achter balies

 

Voor iedere werkplek de juist antivermoeidheidsmat

Voor kleinere werkplekken achter balies of machines heeft Rubbermagazijn diverse antivermoeidheidsmatten in standaad afmetingen. Daarnaast hebben wij matten in het assortiment die aan één of meerdere kanten aan elkaar kunnen worden gekoppeld, zodat ook grotere ruimtes of hele looppaden kunnen worden gelegd met deze matten.

Bij machines, in garages of andere plaatsen waar met vloeistoffen wordt gewerkt, hebben wij speciale antistatische werkplaatsmatten in het assortiment. Deze matten zijn zeer geschikt voor intensief gebruik en zijn zelfs bestand tegen oliën, oplosmiddelen, benzine, vetten en vele chemicaliën.

Heeft u vragen over onze antivermoeidheidsmatten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Een uitgebreid assortiment aan rubber matten en rubber lopers

Zoekt u een ander soort vloer voor op de werkplaats? Kijkt u dan eens bij onze rubberlopers. Voor nog meer extra veiligheid op en rondom de werkvloer heeft  Rubbermagazijn tevens een breed assortiment aan kabelbruggen en andere veiligheidsproducten.