Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber wit

NBR plaatrubber in de kleur wit wordt gebruikt voor geluiddempende doeleinden, lekkage preventie, luchtstroom vermindering en verpakkingsdoeleinden. Ook als materiaal voor afdichtingen en flenspakkingen prima toe te passen.

9 Producten

Bekijk 100 per pagina

Plaatrubber wit

De uitstekende mechanische eigenschappen van plaatrubber wit

NBRplaatrubber wit staat bekend als universeel vet- en oliebestendige rubberplaat en wordt gebruikt voor diverse toepassingen in de bouw, scheepvaart, industrie en wagenbouw. DezeNBR platen kunnen ook gebruikt worden voor diverse andere toepassingen door het te snijden in stroken, pakkingen of ringen. Daarnaast wordt NBR wit plaatrubber gebruikt voor geluiddempende doeleinden, lekkage preventie, luchtstroom vermindering en verpakkingsdoeleinden.

Tevens voldoet dit product aan de internationale standaarden van de FDA (Food and Drug Administration) en is daarom geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddelen industrie.

NBR plaatrubber heeft uitstekende mechanische eigenschappen, lage compressie set en een hoge veerkracht. Ze zijn bestand tegen temperaturen tussen -20C tot +90C en daardoor ook geschikt voor isolatie, demping- en schokabsorptie doeleinden.