Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber viton

Vitonģ is een†zeer hoogwaardig fluorhoudend rubber en is goed bestand tegen vele chemicaliŽn, alsmede de meeste geconcentreerde zuren en†logen. Het materiaal kan toegepast†worden bij verhoogde temperaturen, zelfs tot 200 graden Celsius. Vitonģ ook bekend†onder de namen FPM en FKM heeft superieure eigenschappen†ten opzichte van andere rubber kwaliteiten, zeker daar waar het duurzaamheid en chemische resistentie betreft.

8 Producten

Bekijk 100 per pagina

Viton plaatrubber

Een rubber met superieure eigenschappen

Viton is een hoogwaardig fluorhoudend rubber met een uitstekende chemische bestendigheid en is derhalve breed inzetbaar voor o.a. chemicaliŽn, minerale en synthetische oliŽn, vetten, smeermiddelen, brandstoffen alsmede zuren en logen. Naast de goede chemische resistentie is het materiaal geschikt voor hoge temperaturen tot een maximum van +200 graden Celsius.

Het materiaal is verder ook bekend onder algemene handelsnamen zoals FPM en FKM.

Viton heeft een hoge soortelijke massa, is veerkrachtig, duurzaam en schokbestendig. Ook worden de mechanische eigenschappen grotendeels behouden bij verhoogde temperaturen.
Klikt u op een van onze producten en nog meer gedetailleerde informatie zal worden getoond.

Rubbermagazijn levert Viton in de vorm van platen, rollen, band, stroken en alle mogelijke uit plaat gesneden producten, vormen en delen.

Ook pakkingen en afdichtingen kunnen wij op korte termijn, veelal binnen 24 uur, in elke gewenste afmeting voor u vervaardigen middels een van onze CNC gestuurde snijmachines.