Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber siliconen transparant

Silicone rubberis een hoogwaardig materiaal en wordtveel toegepastin de farmaceutische-, medische- en voedingsindustrie. Silicone rubber bevat geen schadelijke stoffen en kan zeer breed worden toegepast tot temperaturen van 200 graden Celsius. Het materiaal issoepel en heeft eenlange levensduur, ook voor gebruik buiten.

17 Producten

Bekijk 100 per pagina

Siliconen transparant plaatrubber

Voorkom blokkades met plaatrubber siliconen transparant

Dit transparante silicone rubber is fysiologisch inert en dat is de reden dat dit product veel gebruikt wordt in de farmaceutische, medische- en voedingsindustrie.

Dit silicone plaatrubber relatief lage mechanische eigenschappen, treksterkte en scheur vaste eigenschappen. Het siliconenrubber is aan beide zijden glad en is uitstekend bestand tegen temperaturen tot 200C, het blijft flexibel bij lage temperaturen tot -70C en is bestand tegen ultraviolet, ozon en weersinvloeden. Het product heeft een lage ontvlambaarheid en veroorzaakt weinig giftige rook. De siliconen rubberplaat heeft een hardheid van +/ - 60 graden shore en heeft een dichtheid van 1.25 g/cm.

Zo leent het zich dus goed om te gebruiken bij hoge temperaturen. Echter raden wij het gebruik ervan bij hoge drukstoom af. De weerstand tegen olie en koolwaterstof producten is namelijk vrij beperkt en vergelijkbaar met neopreen rubber.


Naast deze silicone rubber platen biedt rubbermagazijn tevens trillingdempers, tegels en rubber matten. Kijk rustig even rond door het ruime assortiment aan rubberproducten en u vindt vast iets dat u goed kunt gebruiken.