Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber para grijs

Para rubber in de kleurgrijs heeft uitstekende mechanische eigenschappen, is zacht, slijtvast (bij toepassing waarbij wrijving een rol speelt), elastisch en veerkrachtig. Para rubber is feitelijk een natuurlijk rubber vervaardigd op basis van de latex van rubberbomen. Het materiaal is toepasbaar tot 80 graden Celsius en goed bestand tegen (niet oxiderende en verdunde) zuren, basen en zouten. Para rubber wordt niet geadviseerd voor gebruik buitenshuis.

7 Producten

Bekijk 100 per pagina

Plaatrubber para grijs

De diverse toepassingen van plaatrubber para grijs

Deze rubberplaten para grijskunnen erg divers worden gebruikt. Het wordt gebruikt voor diverse toepassingen in de bouw, scheepvaart, industrie en wagenbouw. De voornaamste toepassingen ervan zijn isolatie, demping- en schokabsorptie doeleinden. Maar door het te snijden in stroken, pakkingen of ringen kunnen ze ook gebruikt worden voor diverse andere toepassingen.

Dit plaatrubber heeft uitstekende mechanische eigenschappen, lage permanente indrukking en hoge veerkracht. De platen zijn bestand tegen temperaturen tussen -50C tot +90C. en beschikken over uitstekende dynamische en herstellende eigenschappen. De hardheid van deze rubberplaten is +/ - 45 graden shore en hebben een dichtheid van 1.05 g/cm3. Para rubberplaten zijn goed bestand tegen zuren en zouten maar worden niet aanbevolen om het in contact te brengen met olin en koolwaterstoffen. Tevens is dit product aan beide zijden glad.

Kijk ook eens naar ons assortiment aan kliktegels of trillingdempers. Wie weet vindt u hier nog iets wat u goed kunt gebruiken.