Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber para beige (NR)

Para rubber in de kleur beige heeft uitstekende mechanische eigenschappen, is zacht, slijtvast (bij toepassing waarbij wrijving een rol speelt), elastisch en veerkrachtig. Para rubber is feitelijk een natuurlijk rubber vervaardigd op basis van de latex van rubberbomen. Het materiaal is toepasbaar tot 80 graden Celsius en goed bestand tegen (niet oxiderende en verdunde) zuren, basen en zouten. Para rubber wordt niet geadviseerd voor gebruik buitenshuis.

12 Producten

Bekijk 100 per pagina

Plaatrubber para beige

Het universele plaatrubber para beige

De diverse toepassingen van pararubber in de kleur beige

Pararubber is breed inzetbaar en is slijtvast bij abrasieve toepassingen.  Het materiaal wordt gebruikt voor diverse toepassingen in de bouw, scheepvaart, industrie en wagenbouw. De voornaamste toepassingen ervan zijn isolatie, demping- en schokabsorptie doeleinden. Maar door het te snijden in stroken, pakkingen of ringen kunnen ze ook gebruikt worden voor diverse andere toepassingen.

Dit plaatrubber heeft uitstekende mechanische eigenschappen, lage permanente indrukking en hoge veerkracht. De platen zijn bestand tegen temperaturen tussen -50°C tot +90°C. en beschikken over uitstekende dynamische en herstellende eigenschappen. De hardheid van deze rubberplaten is +/ - 45 graden shore A, bij een dichtheid van 1,05 g/cm3. Para rubberplaten zijn goed bestand tegen een heel aantal zuren en zouten maar worden niet aanbevolen voor oliėn en koolwaterstoffen.