Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber nitril

Nitril Butadiene Rubber (NBR) is ook bekend onder de veel gebruikte merknamen zoals Perbunan, BUNA-N en Hycar. Dit synthetische rubber is bij uitstek geschikt voor toepassing met oliŽn, vetten, smeermiddelen, brandstoffen, koolwaterstoffen en een aantal verdunde zuren. NBR rubber is toepasbaar tot 100 graden Celsius en heeft goede mechanische eigenschappen, zeker daar waar het sterkte en slijtage betreft.

26 Producten

Bekijk 100 per pagina

Nitril plaatrubber

De voordelen van nitril rubber

De producten van Rubbermagazijn.nl zijn er in verschillende kwaliteiten en rubber soorten. Een van deze soorten rubber is nithril plaatrubber. Nitril rubber wordt meestal gebruikt bij de constructie van olieplatformen vanwege de uitstekende weerstand tegen oliŽn.

Het wordt gebruikt voor vele verschillende toepassingen vanwege de uitstekende mechanische en slijtvaste eigenschappen. Het nithril rubber is heel goed bestand tegen hitte, ozon- en uv-straling en hecht goed op metaal.

Op deze website vindt u ook plaatrubbers die zijn gemaakt van andere soorten rubber zoals neopreen of EPDM rubber. Kijk eens door het assortiment heen en wellicht kunt u een van deze soorten plaatrubbers ook goed gebruiken voor uw toepassing.