Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber neopreen

Neopreen of Neoprene is ook bekend als CR (Chloroprene) rubber. Deze synthetische elastomeer is van alle commerciŽle rubber kwaliteiten het meest allround toepasbaar. De maximale gebruikstemperatuur is 110 graden C. Neopreen is breed inzetbaar en heeft een gemiddelde chemische bestendigheid tegen vele media, waaronder (zee)water, chemicaliŽn, verdunde zuren, oplosmiddelen, minerale oliŽn en vetten. Verder zijn de weer- en ozonbestendigheid goed te noemen.

28 Producten

Bekijk 100 per pagina

Plaatrubber neopreen

De producten van Rubbermagazijn.nl zijn er in verschillende kwaliteiten en rubber soorten. Een van deze soorten rubber is neopreen rubber. Dit is een rubber dat verkregen wordt door een polymerisatie van chloropreen. Hierdoor wordt het een oliebestendig substituut voor natuurrubber.

Het wordt gebruikt voor vele verschillende toepassingen vanwege de uitstekende mechanische en slijtvaste eigenschappen. Op deze website vindt u onder andere rubber slangen en plaatrubbers die zijn gemaakt van neopreen rubber. Het neopreen rubber is heel goed bestand tegen hitte, ozon- en uv-straling en hecht goed op metaal.