Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Plaatrubber EPDM

EPDM rubber van Rubbermagazijn wordt zonder meer aanbevolen voor toepassingen in de buitenlucht. Het materiaal staat garant voor een lange levensduur aangezien het zeer goed bestand is tegen ozon en ultraviolette (UV) straling. Daarnaast is EPDM toepasbaar voor temperaturen tot 135 graden Celsius en zelfs geschikt voor applicaties met een aantal chemicaliën,  zuren en logen. EPDM is echter niet bestand tegen oliën en vetten.

15 Producten

Bekijk 100 per pagina

Plaatrubber EPDM

Diverse afmetingenaan EPDM plaatrubber

Rubbermagazijn Plaatrubber EPDM van kwaliteit in diverse afmetingen.Plaatrubberkan gebruikt worden voor diverse toepassingen in de wagenbouw, scheepvaart, bouw, industrie en wagenbouw. Het kan gesneden worden in stroken, pakkingen of ringen waardoor het gebruikt kan worden voor andere toepassingen. Over het algemeen wordt het gebruikt voor demping- , isolatie- en schokabsorptie doeleinden.Het verschil tussen de rubberplaten zit in de temperaturen waartegen het rubber bestand is en de verschillende toepassingen waar het voor gebruikt kan worden. Verder bieden wij ook nog plaatrubber wit, nitril, para grijs, para bruin, SBR, en siliconen transparant.

Naast plaatrubber beschikken wij over een groot assortiment flenspakkingen. Flenspakkingen hebben wij is alle soorten en maten van DN 20 t/m DN300 flenspakkingen. Alle flenspakkingen zijn asbest vrije HD
flenspakkingen en kunnen wij leveren zonder boutgaten en tevens in BAU kwaliteit.