Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

Reinzoplast afdichtmiddel 300ml

Artikelnummer 60008054
Kleur
Eenheidsprijs 0,00
Afname stuk
Toepassing afdichting
Vanaf 25,41 / stuk Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 21,00 excl. BTW)
Aantal 0,00
Aantal
stuk
Prijs in euro
Excl. BTW
1-2 29,50
3-4 26,00
5-11 22,40
12+ 21,00

Reinzoplast: voor elastische afdichtingen

Reinzoplast is een permanent elastisch, niet uithardend afdichtingsmiddel, speciaal voor verbindingen die worden blootgesteld aan vibraties zoals in motoren en pompen. Doordat Reinzoplast niet uithardt kan het tevens worden gebruikt bij onderdelen die een lange montagetijd hebben. Reinzoplast is geschikt voor het afdichten van zeer kleine en ruwe oppervlakken en is verkrijgbaar in tube en spuit.

Toepassingen: Reinzoplast is bij uitstek geschikt voor het afdichten van oppervlakken die onderhevig zijn aan trillingen. Zo kan deze kit worden gebruikt voor het afdichten van fijne en zeer fijne onderdelen in motoren, transmissies en assen en het afdichten van schroefdraden. Daarnaast is het geschikt voor pompen en krachtwerktuigen.

Reinzoplast is bestand tegen temperaturen van -50°C tot +250°C (korte piektemperatuur +300°C) en is zeer goed bestand tegen:

- benzine

- diesel

- olie

- vetten

- smeermiddelen

- antivries

- water

- gas

 

De af te dichten onderdelen zijn direct na het aanbrengen van de Reinzoplast op elkaar te bevestigen. Doordat Reinzoplast niet uithardt, kan dit middel tevens worden gebruikt bij onderdelen die een lange montagetijd hebben.

Door de sterke kleefkracht kan Reinzoplast tevens op oppervlakken boven het hoofd of verticaal worden aangebracht zonder te druppen. Reinzoplast werkt bovendien remmend op roest.

Omdat dit afdichtingsmiddel niet uithardt, kunnen samengevoegde delen relatief gemakkelijk weer worden losgemaakt, zelfs na langere tijd en blootstelling aan hoge temperaturen. Bovendien kunnen de oppervlakken zeer gemakkelijk worden schoongemaakt met Re-Move (dikke lagen eerst verwijderen met een spatel). Dit is niet mogeiljk bij volledig uithardende afdichtingsmiddelen.

Reinzoplast heeft een blauwe kleur. Ongeopende verpakkingen kunnen tot 3 jaar worden bewaard.

Is dit product niet wat u zoekt?

Zoekt u een lijm voor een andere toepassing? Kijkt u dan eens bij ons assortiment Reinzosil. Heeft u een product nodig om oude afdichtingsresten te verwijderen? Kijkt u dan bij onze Re-Move verwijderaar. Heeft u vragen over onze lijm en kit producten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice


Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
Reinzoplast afdichtmiddel 80ml
Eigen Merk
Reinzosil-T afdichtmiddel 70ml
Eigen Merk
Reinzosil afdichtmiddel 70ml
Eigen Merk
Re-Move
Eigen Merk
Vanaf 8,90

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.