Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Lijm en kit

Voor het afdichten en verlijmen van pakkingen en vele andere materialen heeft Rubbermagazijn verschillende afdichtingsmiddelen in het assortiment. Zowel voor elastische afdichtingen in machines als voor statische afdichtingen hebben wij speciale producten. Maar ook voor het verwijderen van afdichtingsresten, verf- of lijmresten hebben wij de perfecte oplossing. Zo heeft u voor iedere klus de juiste materialen bij de hand.

5 Producten

Bekijk 100 per pagina

Voor iedere toepassing de juiste afdichting

Rubbermagazijn heeft een aanbod aan lijm en kit voor vrijwel iedere toepassing: Reinzoplast, Reinzosil en Reinzosil-T. Om de juiste keuze uit deze producten te maken, kunt u o.a. gebruik maken van een voelermaat. Is de opening tussen de twee af te dichten oppervlakkenkleiner dan 0.14mm, dan is Reinzoplast voor u de juiste keuze. Voor openingen groter dan 0.15mm gebruikt u Reinzosil.

Daarnaast kunt u hieronder enkele specifieke eigenschappen van onze afdichtingsmiddelen lezen:

Reinzoplast is een permanent elastisch, niet uithardend, polyurethaan afdichtingsmiddel voor hoogbelaste afdichtingen zonder afdichtingsspleet. Zeer geschikt voor verbindingen die worden blootgesteld aan vibraties.

Reinzosil is een permanent elastisch blijvend siliconen afdichtmiddel.Voor het afdichten van oppervlakken waar sprake is van afdichtingsspleten.

Reinzosil-T is een transparant, permanent elastisch blijvend siliconen afdichtingsmiddel.Voor het afdichten van gladde oppervlakken waar sprake is van afdichtingsspleten. Reinzosil-T is tevens te gebruiken als lijm en is hierdoor ook geschikt voor doe-het-zelf en hobby toepassingen.

Re-Move is een zeer effectief afdichtings-verwijdermiddel op basis van ether. Geschikt voor gebruik tijdens onderhouds- en reparatie werkzaamheden om sterk klevende pakkingen en verkoolde pakkingsresten te verwijderen. Bovendien is Re-Move tevens geschikt voor het verwijderen van afdichtingsmiddelen, lijm-, hars-, of lakresten, zonder het oppervlak te beschadigen.