Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Flenspakking rubber z/boutgaten

SBR rubber pakkingen zijn belangrijke componenten voor het realiseren van afdichtingen in uw leidingsystemen of andere verbindingen in apparaten en machines. Deze pakkingringen zijn geschikt tot 90 graden Celsius en voor algemene doeleinden. De maximale druk bedraagt 10 bar. Een groot voordeel voor pakkingen vervaardigd uit rubber elastomeren is dat er reeds een afdichting gerealiseerd zal worden bij geringe aandrukkracht.

38 Producten

Bekijk 100 per pagina

Flenspakking rubber zonder boutgaten

Zeer effectieve afdichtingen dmv rubber†flenspakkingen.

In het assortiment van Rubbermagazijn.nl staat een groot aantal flenspakkingen. Deze rubberen ringen zijn ideaal als afdichting om lekkages van gas of vloeistoffen tegen te gaan. Ze zijn geproduceerd met ingrediŽnten die ervoor zorgen dat ze goed thermische eigenschappen en een hoge chemische weerstand hebben. Alle stoffen waar dit product van gemaakt is zijn niet schadelijk voor de mens en bij hogere temperaturen is er geen emissie van chemicaliŽn weergenomen. De flenspakkingen zijn zeer geschikt voor het afdichten van oliŽn, brandstoffen, gassen, freonen, oplosmiddelen en niet-agressieve chemicaliŽn.

Kijk ook eens naar onze andere soorten pakkingsmaterialen en flenspakkingen. Alle producten zijn natuurvriendelijk geproduceerd van enkel gerecycled rubber. Dit is ook het geval bij onze andere producten zoals de rubber matten en rubber profielen. Neem eens een kijkje door ons uitgebreide assortiment!