Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Marmer design

Marmer PVC kliktegels van Rubbermagazijn.nl geven uw vloer een marmer uitstraling die tegelijkertijd eenvoudig en snel zelf gelegd kan worden.

6 Producten

Bekijk 100 per pagina

Marmer Design

De PVC kliktegel marmer design voor een chique inrichting

Rubbermagazijn biedt diversePVC kliktegels waaronder het Marmer Design. DePVC vloertegels hebben een oneindig aantal toepassingen waarmee het een veelzijdige en concurrerende vloeroplossing is.

Onze kliktegels worden gemaakt van PVC en kunnen makkelijk gelegd worden. Het voordeel van de kliktegels is dat het op vrijwel elke bestaande ondergrond zoals bijv. hout, beton, natuurstenen tegels en linoleum gelegd kan worden. Kortom de kliktegels bieden een eenvoudige en snelle oplossing om beschadigde en verontreinigde vloeren te bedekken. Bovendien is het een buitengewoon veerkrachtig en ergonomisch vloersysteem. Of u nu een nieuwe vloer nodig hebt in uw woning, kantoor, sportzaal of fabriekshal, de PVC-kliktegels van rubbermagazijn.nl bieden altijd de meest cleane en strakke oplossing. Maak een keuze op basis van toepassing, structuur en kleur en voorzie uw ruimte van een stevige en duurzame PVC vloer. Neem ook een kijkje bij onze andere vloeren. We bieden rubber matten, speelplaatstegels en fitnessvloeren.