Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Leisteen design

De leisteen kliktegels van Rubbermagazijn.nl zijn zeer eenvoudig te leggen en kunnen op vrijwel elke vloer gelegd worden. Daarnaast krijg uw vloer een geheel nieuwe uitstraling.

7 Producten

Bekijk 100 per pagina

Leisteen design

Gemakkelijk een mooie vloer leggen met leisteen design kliktegels

De PVC vloertegels van Rubbermagazijn vormen een duurzame manier om een vloer te leggen omdat ze meerdere keren gebruikt kunnen worden voor verschillende toepassingen. De toepassingen ervan zijn zeer uiteenlopend, zo worden ze gebruikt in garages en winkels maar ook in productiehallen of als beursvloeren. Om de diversiteit van de kliktegels te vergroten zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en designs om zodoende aan uw wensen te kunnen voldoen.

De kracht van de leisteen vloertegels zit in het gemak waarmee ze te leggen zijn, de tegels kunnen gelegd worden op vrijwel elke bestaande ondergrond waardoor vervuilde of kapotte vloeren eenvoudig vervangen kunnen worden. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te onderhouden, ze zijn namelijk goed en snel te reinigen met bijvoorbeeld een vochtige dweil.

Bekijk de instructievideo voor het leggen van de pvc vloertegels

Naast deze PVC vloertegels hebben wij ook andere pvc vloertegels in ons assortiment: noppen-, diamant- en hamerslag kliktegels