Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

Pvc kliktegel hamerslag lichtgrijs 50x50cm

Artikelnummer 30186052
Kleur
Eenheidsprijs 6,00
Afname stuk
Lengte 500mm
Breedte 500mm
Dikte 4.5 mm
Vanaf 6,05 / stuk Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 5,00 excl. BTW)
Aantal 6,00
Aantal
stuk
Prijs in euro
Excl. BTW
1-24 7,00
25-99 6,00
100-499 5,40
500-999 5,20
1000+ 5,00

PVC kliktegels hamerslag grijs

Vele toepassingen met de pvc vloertegels

De pvc kliktegels hamerslag hebben een oneindig aantal toepassingen welke een veelzijdige en concurrerende vloeroplossing is. Pvc kliktegels worden ook wel pvc vloertegels genoemd en om verwarring te voorkomen het zijn dezelfde soort producten. Onze pvc vloertegels worden gemaakt van pvc en kunnen makkelijk gelegd worden. Het voordeel van de pvc vloertegels is dat het op vrijwel elke bestaande ondergrond zoals bijv. hout, beton, natuurstenen tegels en linoleum gelegd kan worden. Kortom de pvc vloertegels bieden een eenvoudige en snelle oplossing om beschadigde en verontreinigde vloeren te bedekken. Bovendien zijn de pvc vloertegels een buitengewoon veerkrachtig en ergonomisch vloersysteem. Maak een keuze op uit het uitgebreide assortiment pvc vloertegels op basis van toepassing, structuur en kleur en voorzie uw ruimte van een stevige en duurzame pvc vloer. 

Leginstructies van pvc vloertegels.

De pvc vloertegels kunnen eenvoudig gelegd worden. Door het inventieve kliksysteem van de pvc vloertegels is er nauwelijks een naad waar vuil tussen kan gaan zitten. Deze pvc vloertegels hebben uitstekende akoestische kenmerken en zijn voorzien van een anti-vermoei baar oppervlakte. Pvc vloertegels kunnen verlijmd worden maar is niet te allen tijde noodzakelijk. De pvc vloertegels dienen geïnstalleerd te worden bij een minimum temperatuur van 15 graden Celsius. Dat geldt voor zowel de pvc vloertegels als de ruimte waarin ze gelegd worden. Daarnaast adviseren wij de pvc vloertegels minimaal 24 uur voor het leggen van de vloer in de ruimte neer te leggen om er voor te zorgen dat de pvc vloertegels kunnen acclimatiseren aan de ruimte. Tot slot is het verstandig een ruimte van 5mm aan de zijkanten over te houden aangezien het mogelijk is dat de pvc vloertegels een beetje gaan uitzetten. Pvc kliktegels die worden blootgesteld aan direct zonlicht dienen verlijmd te worden om te voorkomen dat de pvc vloertegels extreem uitzetten. Het niet volgen van de instructies kan gevolgen hebben voor de garantie van uw pvc vloertegels. Voor het leggen van de pvc vloertegels is geen speciaal gereedschap of ingewikkelde voorbewerking van de ondergrond nodig. Bijsnijden is in een handomdraai gebeurd. Pvc vloertegels verbeteren het uiterlijk, de functionaliteit en de waarde van een ruimte en zijn een uitstekend alternatief voor gelijmde vinyl tegels. Pvc kliktegels bieden een schonere, warmere, lichtere omgeving en zijn perfect voor het kleur coderen van verschillende gebieden binnen een vertrek of werkplek. Bovendien voelt de vloer warmer aan dan beton of traditionele tegels.

Let op: het is zeer belangrijk dat de PVC vloertegels op een egale ondergrond gelegd worden, anders kan het kliksysteem van de PVC vloertegels aangetast worden. De kliktegels zijn niet geschikt zijn voor (permanent) buitengebruik ivm de hoge temperatuurwisselingen. Het niet volgen van de leginstructies kan gevolgen hebben voor de garantie. Niet olie-/benzine bestendig!

Hamerslag kliktegels worden verbonden met een T-verbinding. U kunt dit artikel combineren met de kliktegel hamerslag.

Technische informatie van deze pvc vloertegels.

Gewicht: 5,8 kg/m2
Dikte: 4mm (0,2mm)
Verbinding: Zwaluwstaart
Hardheid: 92 Shore A
Anti slip: Anti slip DS R10

Toepassingsmogelijkheden van pvc vloertegels.

Onze pvc vloertegels worden op veel verschillende wijzen gebruikt. Het is belangrijk dat u rekening houdt met het gebruik. Voor normaal gebruik, zoals in huis- of kantooromgeving, raden wij u een pvc vloertegel aan met een dikte van 4-5mm. Voor zwaar gebruik, zoals in fabriekshallen of magazijnen, raden wij u pvc vloertegels aan met een dikte van 7mm. De vloer moet tenslotte onder de hevigste omstandigheden stand houden. Voor zwaardere variant pvc vloertegels van 7mm klikt u hier. Alle pvc vloertegels dienen verlijmd te worden indien ze worden blootgesteld aan extreme temperatuurverschillen of indien de tegels worden blootgesteld aan direct zonlicht. De pvc kliktegels kunnen toegepast worden in:

  • Fitnessruimtes; 
  • Showrooms;
  • Kantoren; 
  • Garages; 
  • Wachtruimtes;
  • Crèches;
  • Werkplaatsen en 
  • Laboratoria

Voordelen van pvc vloertegels

De pvc vloertegels zijn antislip;
Een goede prijs/kwaliteit verhouding;
De pvc vloertegels zijn geschikt voor gebruik binnenshuis; 
Pvc vloertegels werken geluiddempend; 
Bieden een uitstekende warmte-isolatie;
Eenvoudig te onderhouden;
Pvc vloertegels zijn snel en eenvoudig te installeren.

Overige

Naast deze hamerslag design pvc vloertegels biedt rubbermagazijn.nl pvc kliktegels met diamant design, leather design, en noppen design. Uw bestelling laten bezorgen of afhalen: Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen in Zoetermeer of Nuenen. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat het product klaar staat. 

Hulp nodig voor het leggen van de pvc kliktegels? Bekijk dan hier het instructiefilmpje. Wilt u een indruk hoe een PVC kliktegel te gebruiken is? Dan kunt u naar het filmpje over rubbermagazijn.nl in de praktijk kijken.

Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
Pvc kliktegel hamerslag wit 50x50cm
Eigen Merk
Pvc kliktegel hamerslag geel 50x50cm
Eigen Merk
Pvc kliktegel hamerslag blauw 50x50cm
Eigen Merk
Pvc kliktegel hamerslag HD geel 50x50cm
Eigen Merk
Kliktegel hamer
Eigen Merk
Vanaf 12,99

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.