Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Kliktegels

Rubbermagazijn.nl heeft een grote collectie PVC kliktegels met hamerslag design, diamant design of bv met leather design. U legt in een handomdraai een mooie en praktische PVC vloer neer.

73 Producten

Bekijk 100 per pagina

PVC Kliktegels

Een voordelige oplossing voor een mooie vloer

Rubbermagazijn biedt PVC kliktegels die ideaal zijn voor werkvloeren of woningen. Zoals de naam al aangeeft zijn de tegels aan elkaar te klikken vanwege de daarvoor ontworpen kartelprofiel aan de zijkanten. Zo legt u in een handomdraai een leuke en praktische rubberen vloer neer. De kliktegels zijn verkrijgbaar met verschillende designs zodat ze niet alleen een praktische functie hebben, maar ook er ook nog eens leuk uitzien. Zo zijn er PVC kliktegels met hamerslag design, diamant design of leather design.

U kunt eens gaan puzzelen met andere designs en kleuren zodat de vloer goed past in de omgeving waar het komt te liggen. Vraag eventueel proefmonster aan bij deklantenservice.De PVCvloertegels kunnen op vrijwel elke soort ondergrond gelegd worden, zijn gemakkelijk te snijden en zijn eenvoudig schoon te maken met normale (niet chemische) schoonmaakmiddelen. Wij raden uaan om de kliktegels op een egale vloer te leggen voor het beste en mooiste resultaat. Mocht u problementegenkomen bij het leggen van de vloer, dan kunt u altijd even een kijkje nemen naar onze instructievideo.

Kleur

Lengte

Breedte

Dikte