Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Diamant design

De kliktegels diamant zorgen door het diamant motief voor extra grip. De combinatie van verschillende kleuren kliktegels biedt een zeer mooie uitstraling.

15 Producten

Bekijk 100 per pagina

Een mooie, duurzame vloer met kliktegels met diamant profiel

De kliktegels met diamantprofiel hebben zeer uiteenlopende toepassingen, van garages en winkels tot aan productiehallen of beursvloeren. Veel fietsenhandels gebruiken deze PVC vloertegels omdat het diamant motief zorgt voor extra grip en door de combinatie van verschillende kleuren kliktegels een mooi uiterlijk aan een winkel kunnen geven. Daarnaast is het een duurzame manier om een vloer te leggen aangezien de diamant kliktegels gemaakt zijn van PVC. Om het u nog makkelijker te maken zijn ze ook nog snel te reinigen met bijvoorbeeld een vochtige dweil.

Naast kliktegels met een diamant motief hebben wij ook anderePVC kliktegels in ons assortiment: noppen-, hamerslag- en leisteen kliktegels.

Al onzePVC vloertegelskunnen gelegd worden op vrijwel elke bestaande ondergrond waardoor vervuilde of kapotte vloeren eenvoudig vervangen kunnen worden. Bekijk de instructievideo voor het leggen van de kliktegels.