Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Celrubberplaat zelfklevend

Wij leveren een breed assortiment EPDM celrubber plaat en band, celrubber bestaat uit gesloten cellen en elke cel is gevuld met gas (stikstof) en heeft een hardheid van 20-25° Shore

49 Producten

Bekijk 100 per pagina

Celrubberplaat zelfklevend

Gemakkelijk te bevestigen zelfklevend celrubber

Celrubber bestaat uit gesloten cellen en elke cel is gevuld met gas(stikstof) en heeft een hardheid van 20-25 °C Shore. Celrubber platen en banden worden veelvuldig gebruikt als afdichting voor water en andere vloeistoffen, aluminium en houten raam- en deurkozijnen. Daarnaast wordt celrubber gebruikt als geluiddemping in carrosserie en vliegtuigbouw en de elektronica industrie of voor scheidingswanden.

Wij leveren een breed assortiment EPDM en CR celrubber plaat en band. Dit product is voorzien van een zelfklevende strip en is in verschillende breedtes en diktes te verkrijgen. De celrubberplaten zijn leverbaar met of zonder zelfklevende laag en is te verkrijgen in een dikte van 2 tot 50mm met een standaard breedte van 1.00mtr.

Het temperatuur werkgebied van celrubber is continue -40°C tot +70°C, maximaal 80°C. Hierdoor is het goed bestand tegen weersinvloeden en ketonen (aceton). Het is echter slecht bestand tegen olie, benzine, lichte zuren, logen in normale concentratie, alcohol en terpentine. De zelfklevende laag van is vrij van oplosmiddelen en is acrylaat-dispersie met vliesdrager.

Kijkt u ook naar onze andere artikelen, waaronder rubber slangen en rubber matten.