Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Celrubber

Rubbermagazijn heeft een zeer uitgebreid assortiment†aan celrubber en schuimproducten in†zowel plaat†als band.†Wij leveren celrubber in EPDM, CR (neopreen) en†NBR (nitril) kwaliteit ťn siliconen schuim, met of zonder een zelfklevende lijmlaag.†Deze†zachte en flexibele materialen zijn ideaal om oneffenheden of kieren af te dichten. Daarnaast leveren wij polyetherschuim, wat perfect geschikt is voor o.a. geluidsisolatie.

1735 Producten

Bekijk 100 per pagina

Een grote collectie aan geschuimde elastomeren

Siliconen schuim, EPDM, neopreen en nitril celrubber: ideaal voor afdichting,†isolatie†of geluidsdemping.

In tegenstelling tot volrubber zijn celrubber, mosrubber en schuimrubber zeer veerkrachtig, flexibel en goed samendrukbaar.†Dit maakt deze materialen uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld het afdichten van oneffenheden, het opvullen van kieren en het water- en luchtdicht maken van kozijnen. Het primaire verschil tussen celrubber en mosrubber is de al dan niet alzijdige 'huid' van het mosrubber. Deze zorgt voor een nog groter afdichtend vermogen omdat er geen gassen en vloeistoffen kunnen doodringen.

Het siliconen schuim en het celrubber van Rubbermagazijn hebben een gesloten celstructuur, hetgeen dit type elastomeren ideaal maakt voor gebruik in vochtige of natte omgevingen.

Siliconen schuim heeft een utistekende weerstand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Dit hoogwaardige materiaal is zeer zacht en veerkrachtig en heeft een lange levensduur, ook bij gebruik buiten.

Polyether schuimrubber is zeer rijk aan poriŽn, heeft een open celstructuur en is o.a. zeer geschikt voor geluidsisolatie en voor vulling van kussens.†

Een ruim assortiment aan celrubber kwaliteiten in breedtes tot maximaal 1000 mm

Rubbermagazijn levert celrubber in de kwaliteiten EPDM, CR en NBR. EPDM celrubber is goed water- en weerbestendig. CR (neopreen) celrubber is een multifunctionele rubberkwaliteit met een brede resistentie tegen een grote hoeveelheid stoffen. NBR celrubber is van deze 3 rubbersoorten het beste bestand tegen oliŽn en vetten.

Het celrubber en siliconen schuim van Rubbermagazijn zijn uit voorraad leverbaar in platen en op maat gesneden band, al dan niet voorzien van een zelfklevende laag.†

Polyetherschuim: bij uitstek geschikt voor geluiddemping en stoffering

Voor het opvullen van kussens of voor geluidsisolatie is ons polyetherschuim zeer geschikt. Polyether is synthetisch, anti allergisch en werkt schokabsorberend. Wij beschikken over verschillende uitvoeringen polyetherschuim.

Op zoek naar andere producten?

Bent u op zoek naar schuim- of celrubber met speciale eigenschappen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Naast celrubber plaat- of band levert Rubbermagazijn ook diverse profielen in celrubber, schuimrubber of mosrubber. Bent u op zoek naar een stugger materiaal? Kijk dan bij onze volrubber profielen of ons plaatrubber assortiment. Ook hier kunt u kiezen uit een breed aanbod van verschillende kwaliteiten.

Kwaliteit

Kleur

Lengte

Breedte

Dikte

Hardheid